Gemiddeld worden bestellingen geleverd binnen 24-48 uur. De verzendtijd begint nadat je bestelling is verzonden. Wanneer je voor 22:00 bestelt, zal je bestelling de volgende dag geleverd worden. 

Verzendkosten
Totaalbedrag minder dan €30:
- Standaard verzending: 3,95

Totaalbedrag boven €30:
- Gratis Standaard verzending: Gratis

Dus als je €30 of meer in je winkelwagen hebt, kun je kiezen voor gratis verzending.

We verzenden van maandag tot zaterdag, behalve op zondagen en feestdagen. We kunnen geen levering op zondag garanderen. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een bevestigingsmail met een trackinglink. In geval van vertragingen houden we je via e-mail op de hoogte en vergoeden we eventuele schade.

Je pakket kan een handtekening vereisen. De meeste pakketten worden afgeleverd in de brievenbus of bij de voordeur van het opgegeven adres, maar het is aan de bezorger om te beslissen of het veilig is om het pakket buiten achter te laten. Als hij het als onveilig beschouwt, zal hij het pakket bij een nabijgelegen postkantoor bewaren of op een ander tijdstip versturen. Het is het beste om een leveringsadres op te geven waarvan je weet dat jij of iemand anders het pakket kan ontvangen (bijvoorbeeld je werkadres of het adres van een vriend).